Susana

Susana is geboren in Colombia en heeft daar haar energieke karakter vast vandaan! Op haar 11e verhuisde zij naar Nederland en kwam in een internationale klas terecht. 

 

Susana: In de klas leerde ik allerlei verschillende culturen en gewoontes van dichtbij meegemaakt wat mij altijd fascineerde! Zo heb ik er een hobby van gemaakt om meerdere talen te spreken! 

Susana kijkt er naar uit mee te gaan in de flow van al die verschillende culturen en gewoontes. 

Zij is moeder van 2 jonge kinderen, een meisje en een jongen. Ze verschillen niet alleen in geslacht en persoonlijkheid maar hun bevallingen en kraambedden waren compleet anders.

Zo is zij van een moeilijke bevalling en een mooie kraamtijd naar het tegenovergestelde gegaan.

 

Susana: Zo heb ik ook mijn passie gevonden. De kraamverzorgende heeft zo veel voor mij betekend en heeft mij in beide gevallen heel veel geleerd! Dit is wat ik voor moeders wil betekenen!

Ik wil moeders, partner, andere kinderen en de nieuwe baby de beste start geven bij hun nieuwe leven samen. Een race kan je niet winnen zonder een goede start!

Susana vind het belangrijk dat moeders uitrusten in de eerste dagen na hun bevalling zodat ze goed op kracht kunnen komen. Gezond, blij en uitgerust is haar motto.

Zij zorgt graag voor jullie gezin. Een echte helpende hand buiten de noodzakelijke taken waar de kraamverzorgende voor komt, zo beschrijf je Susana het best.

 

Susana: Zijn er vragen? Ik beantwoord ze met liefde! Begeleiding en een oogje in het zeil houden of alles goed blijft gaan zit dan ook in mijn systeem. Voor de ouders: Geniet, kijk, beleef en rust uit. Laat mij vooral voor de rest zorgen.