Reviews

Gewoon Kraamzorg

"Laminta is ‘gewoon’ een vakvrouw. Een vakvrouw die precies weet wat ze doet, en weet waar ze over praat. Die ‘gewoon’ opkomt voor de belangen van haar kraamvrouw. Laminta werkt ‘gewoon’ keihard; maar zonder mij als kraamvrouw het idee te geven dat zij ‘gewoon’ aan het werk was.
Ik had ‘gewoon’ een weekje een vriendin bij me op bezoek, we hebben heerlijke gesprekken gehad & gezellig gelachen, en ondertussen zorgde zij ‘gewoon’ voor mij én mijn gezin. Én leerde zij mij zelfs nog ‘gewoon’ nieuwe dingen, zelfs bij kindje nummer 3, waar ik nu al heel veel baat bij heb.
Begin van de week dacht ik niet een paar dagen later zelf ‘gewoon’ te functioneren, maar Laminta gaf mij weer ‘gewoon’ vertrouwen in mijn lijf... en drukte me op mijn hart om ‘gewoon’ nog even rustig aan te blijven doen. Dus dat doen we dan maar ‘gewoon’ ?
Ongelooflijk dankbaar ben ik dat zij deze week ‘gewoon’ voor ons heeft gezorgd én ons daarmee een herinnering heeft gegeven die we niet meer vergeten.

Dusssss of ik ‘Gewoon Kraamzorg’ aan raad? ABSOLUUT!!"

Een week die ik en mijn man nooit meer zullen vergeten!
Het was gewoon gezellig en we keken er iedere dag weer naar uit om een pakket tips te krijgen en heerlijk in de watten gelegd te worden met een lekker ontbijtje.
Mijn grootste wens was dat mijn borstvoeding zou lukken. Daar is meer genoeg aandacht aan gegeven. Mijn borstvoeding kwam gelijk en mijn onzekerheid werd weg gehaald.

Ik gun iedere net geworden moeder een week met deze top mensen!"

Voormalig leerling: "Een topper, haar passie en deskundigheid brengt Laminta op een natuurlijke wijze over bij haar cliënten maar dat niet alleen. Dit brengt ze ook over bij haar studenten. Laminta heeft mij laten zien wat kraamzorg inhoud en jeetje wat was ik blij met Laminta als praktijk begeleider!!!! Ze heeft mij het vak geleerd en dat deed ze met passie."

"Na drie zwangerschappen heb ik bij elkaar 6 kraamverzorgster mee mogen maken.
Ik denk dat ik dus ongeveer wel weet wat je kan verwachten van kraamzorg.
Laminta is na de laatste bevalling bij mij geweest en ik kan u vertellen had ik haar maar bij al mijn kinderen gehad!!
Laminta is heel vriendelijk, open, duidelijk en weet echt waar ze het over heeft!
Ze kan ook alles heel goed verwoorden en uitleggen en weet van aanpakken!!
Zij was echt een verademing en met stip de allerbeste kraamverzorgster die ik ooit heb gehad!!"

"Laminta is een gepassioneerd kraamverzorgende die zich moeiteloos aanpast aan het gezin waar ze kraamt. Ze heeft een goede kennis van borstvoeding, maar ziet bijv ook waar ze op emotioneel vlak de ouders van dienst kan zijn. Het is voor mij als verloskundige altijd een feestje om met haar samen te werken."

"Laminta is een vakvrouw met heel veel kennis én het hart op de juiste plek. Zij werkt ontzettend hard zonder het gezin of de kraamvrouw het idee te geven dat zij aan het werk is. Ik zou haar bij iedereen aanraden! Ik kijk in ieder geval de rest van mijn leven terug op een fantastische kraamweek waarin ik heb mogen genieten, maar ook heb kunnen leren; ondanks dat ik dacht bij nummer 3 'alles' wel te kunnen en te weten"

"Wat een kanjers, alle zorg werd uit handen genomen . Ook voor de rest van het gezin. Niets was te gek. Ook de zorg voor mij en mijn kindje tijdens en na mijn bevalling was fantastisch. Ik raad dit bureau ten zeerste aan als je van ‘gewoon’ houd."

Heel tevreden over de dame die door Laminta bij ons geplaatst werd. Gezellige meid die onze kraamperiode heel fijn heeft gemaakt. Ze zorgde goed voor mij, onze baby en was altijd opgewekt en lief voor onze andere twee zoontjes.

Laminta heeft ons goed en warm begeleid in onze eerste week als 'verse' ouders. Ze heeft goed ingeschat waar wij hulp nodig hadden en waar we haar kennis goed konden gebruiken en extra zorg of uitleg was voor haar geen moeite. Wij hoefde (bijna) niks te vragen, ze zag wat er nodig was en zorgde dat dit gebeurde. Naast haar professionaliteit en kennis als kraamverzorgster en borstvoedingscoach is Laminta een warm en gezellig persoon die zich makkelijk aanpast aan andere mensen en andere situaties. Het was heel fijn haar bij ons in huis te hebben met de kraamweek! 🙂

"Laminta is a hard worker, friendly and always on time she felt part of the family. With the help of Laminta the first week went by so quickly and we feel confident. We will highly recommend her."

"Top kraambureau, hele goede zorg gekregen"

"Wij hebben een kraamverzorgende van Gewoon Kraamzorg mogen verwelkomen in ons huis na de geboorte van onze tweeling. Wat een ongelooflijke lieverd zeg! Ze heeft ons zo ontzettend goed geholpen met de verzorging van onze baby's, het vermaken van onze oudste dochter, het huishouden en het geven van hele fijne tips en tricks. Kortom een echte topper die je van het begin tot het einde heel ontspannen en rustig begeleid. We gaan er nu vol zelfvertrouwen tegenaan."

"Wij hebben een super kraamtijd gehad en willen Gewoon Kraamzorg hier enorm voor bedanken! Jullie zijn echte leuke, gezellige en vooral deskundige kraamverzorgsters! Wij raden iedereen hun aan!"

"Door de goede zorgen van de kraamverzorgster van “Gewoon kraamzorg” heb ik een heerlijke kraamweek gehad. Ze was lief, meelevend, legde alles goed uit en maakte het heerlijkste eten klaar voor ontbijt en lunch. Ik vond haar erg betrokken wat ik als alleenstaande moeder als zeer prettig heb ervaren. Dit was mijn eerste kindje dus ik kan niet oordelen over hoe de zorg was met andere gezinsleden, maar ik vermoed ook heel goed. Ook “Gewoon kraamzorg” krijgt over z’n algemeenheid een dikke voldoende. Het was prettig als aanstaande moeder al kennis gemaakt te hebben met de kraamverzorgster zodat wie er ook zou komen ik altijd een bekend gezicht zou zien. Ik voelde me als alleenstaande moeder ook zeer welkom. Nogmaals bedankt voor jullie zorg."

"Toppers! Ik ben heel blij dat ik voor 'gewoon kraamzorg' gekozen heb."

"De zorg die we hebben gekregen was goed en ze hield mij en onze zoon goed in de gaten. Bij twijfel heeft ze keurig gehandeld. Ze vroeg vaak of ze nog iets voor ons kon doen en of we tevreden waren. Ook voor onze dochter was ze zorgzaam. We hebben een goede kraamweek gehad!"

"Ik heb een super week gehad met de kraamzorg, super leuke meiden lekker droog ook af en toe heb een hoop gelachen, heel aardig en ze hebben me veel geleerd in een korte tijd. Jullie koken ook heerlijk. super om met jullie te leren hoe je je eerste kindje verzorgt"

Voormalig leerling: "Deze meid is een kanjer, met passie voor het vak. De kunst is om dit over te dragen naar je leerlingen. Dit is in mijn geval gelukt. De liefde is overgebracht en de passie voor het vak is binnen gedrongen. We hebben de zelfde visie over het huiselijke verzorgen van de gezinnen. Ik heb onwijs veel geleerd. Ik vind het fantastisch te zien dat ze voor zichzelf is begonnen. Graag zou ik aan nieuwe ouders willen zeggen, je kraamweek word een feestje, met alle verzorging die je nodig heb."