In ons kleinschalige en persoonlijk team hebben wij korte lijnen met elkaar en omdat ieder zijn eigen specialisme heeft, helpen we elkaar ook met regelmaat.

Zo vind je een (borst) voedingsdeskundige, praktijkopleider en vele jaren kraamzorg ervaring in ons team, maar ook ruime ervaring in prematuren en meerlingen is aanwezig!

 

Wij werken met 1 kraamverzorgende per gezin. Over het algemeen lukt dit altijd, maar er zijn uitzondering bij ziekte, scholing en vakantieperiodes. Dit zal altijd persoonlijk met jullie besproken worden om zo tot de beste oplossing te komen bijvoorbeeld: bij scholing werkt jouw vaste kraamverzorgende die dag iets korter en haalt deze uurtjes in de rest van de week in. Ook kan je kiezen voor een volle dag en een wisseling. Deze keuze is geheel aan jullie en uitzonderlijk bij Gewoon Kraamzorg. 

 

Al onze kraamverzorgenden zijn KCKZ geregistreerd en volgen het hele jaar door allerlei scholingen die gegeven worden.

Hierbij benadrukken wij graag dat wij niet alleen verplichte scholingen volgen, maar veel scholingen te maken hebben met interesse en verdieping. Denk hierbij aan scholing over kruiden, massage technieken, geboortepatronen en traumaverwerking.  Omdat wij ons vak hebben gekozen uit passie, is extra kennis opdoen Gewoon een hobby!