Informatie

Gewoon Kraamzorg

Wij leveren zorg in Rotterdam en omstreken, waaronder Schiedam e.o. Delft e.o., De Drechtsteden en Nissewaard.  Woon je hier net buiten? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Onze kraamverzorgende bieden zorg in alle situaties. Voor een persoonlijk plan komen we dan ook graag bij je op bezoek om dit goed in kaart te brengen.

Bij een eerste kindje zal een huisbezoek altijd plaatsvinden en bij ieder opvolgend kind zal er een telefonische intake plaatsvinden. Zijn er bijzonderheden? Dan komen wij ook graag langs! Op deze manier kunnen wij je wensen over de kraamweek van tevoren duidelijk noteren in je persoonlijk zorgplan. Hierbij zullen wij kijken welke kraamverzorgende het best bij de wens van jullie gezin en situatie aansluit.

Elk gezin heeft recht op 45/49 uur in de eerste 8 dagen. Of dit bij de situatie aansluit zullen wij in eerste instantie bepalen bij de intake. De kraamverzorgende zal in overleg met je verloskundige kijken of de van tevoren geïndiceerde uren nog aansluiten na de geboorte van uw kind en deze eventueel aanpassen.

Wil jij liever minder uren? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Daarom is het voor ons belangrijk om jouw wens in kaart te brengen.