Let op! Wij zitten snel vol omdat wij werken met een klein team. Wij garanderen graag de zorg die mensen aanvragen en proberen altijd om 1 kraamverzorgende per gezin te plaatsen. Daardoor nemen wij over het algemeen minder gezinnen per maand aan dan andere kraambureaus.

 

Ben jij al verder in je zwangerschap? Neem dan altijd even telefonisch contact met ons op om te zien wat wij nog voor je kunnen betekenen. Hou ook onze social media in de gaten. Hierop vermelden wij met regelmaat tot wanneer wij vol zitten.

In je zwangerschap meld jij je via de site bij ons aan en bellen we jou voor een kort gesprekje. Gewoon even kennismaken! Wat is jouw idee, wat komen wij nou eigenlijk doen en aan hoeveel zorg denk jij behoefte te hebben?

Dan nemen wij rond de 32 weken weer contact met je op om een afspraak voor de intake in te plannen. Dit kan bij je thuis zijn bij een eerste kindje of complicaties en bij een opvolgend kindje meestal telefonisch.

 

Je kan bij ons altijd terecht voor vragen rondom de kraamzorg en voor de producten en behandelingen rondom jouw zwangerschap, bevalling en kraamperiode. 

Heb je vragen m.b.t. de kraamzorg of producten? Bel of app ons op 085-002 7569

Heb je vragen over de behandelingen app/bel Cathy: 06-148 32 490

Voor behandelingen in de zwangerschap kijk je op: Deze pagina.

Voor producten kijk je op: Deze pagina. 

 

Voor vragen over de zwangerschap, de conditie van de baby in je buik of voor bijvoorbeeld bloedverlies, pijn bij het plassen ed. bel je altijd je verloskundige!