Freda

Mijn naam is Freda Marcelis, ik ben 34 jaar, getrouwd en trotse moeder van 5 kinderen. Werken in de zorg is altijd mijn passie geweest. Het vertrouwen en dankbaarheid die ik krijg van cliƫnten, geven mij voldoening in het uitvoeren van mijn werkzaamheden.

Ik doe mijn werk ook met liefde en plezier. Na 15 jaar ervaring in verzorgingshuizen en thuiszorg, waarin ik diverse doelgroepen heb mogen verzorgen, heb ik de switch gemaakt naar kraamverzorgende. Hier heb ik meer ruimte om rustige en persoonlijke zorg te leveren, afgestemd op de wensen van jullie als ouders. Ik werk bij Gewoon kraamzorg als kraamverzorgende, assisteer bij bevallingen, taken als praktijkopleider en doe ik regelmatig de telefoondienst.

De geboorte van een kindje is een mooi, bijzonder en intiem moment voor jullie en wat is er mooier om daar bij te mogen zijn om de nodige ondersteuning te bieden. Maar ook de kraamweek moet een bijzondere tijd voor jullie zijn waarin jullie alles over de verzorging van jullie kindje leren, begeleiding krijgen bij jullie keuze van voeding voor jullie kindje en bovendien zorgeloos kunnen genieten van jullie kindje!