Freda

Dit is Freda Marcelis,

 

Geboren in 1985 en getrouwd, daarnaast is zij trotse moeder van 5 kinderen; 3 jongens en 2 meisjes.

Freda; "Werken in de zorg is altijd mijn passie geweest. Het vertrouwen en de dankbaarheid die ik krijg van cliënten, geven mij voldoening en drive bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden."

 

Freda doet haar werk met liefde en plezier.

Na 15 jaar ervaring in verzorgingshuizen en thuiszorg, waarin ik diverse doelgroepen heb mogen verzorgen, heb ik de switch gemaakt naar kraamverzorgende en daar geen dag spijt van gehad!

Hier heb ik meer ruimte om rustige en persoonlijke zorg te leveren, afgestemd op de wensen van jullie als ouders. Ik werk bij Gewoon kraamzorg als kraamverzorgende, assisteer bij bevallingen, ben praktijkopleider en doe regelmatig de telefoondienst.

De geboorte van een kindje is een mooi, bijzonder en intiem moment voor jullie en wat is er mooier om daar bij te mogen zijn om de nodige ondersteuning te bieden. Maar ook de kraamweek moet een bijzondere tijd voor jullie zijn waarin jullie alles over de verzorging van jullie kindje leren, begeleiding krijgen bij de voedingen en bovendien zorgeloos kunnen genieten van jullie kindje!

 

Met 5 kinderen is Freda bekend met alle soorten bevallingen :) en weet als geen ander hoe je alle werkzaamheden naast het gezin rond kan krijgen. Toch heeft zij duidelijke prioriteiten:

"Aandacht en begeleiding bij de voedingen staan bij mij altijd als punt van prioriteit. Daarvoor heeft de moeder rust nodig, zowel om energie voor de nachten over te houden als de rust tijdens de voeding te voelen. Ik probeer alles in de eerste dagen zoveel mogelijk om haar heen te regelen en haar de juiste technieken aan te leren zodat zij die rust ook echt kan ervaren".

Freda is een rustig type wat op kan gaan in het behang en daar net zo makkelijk weer uitstapt als ze zich geroepen voelt. Freda is all round in ons mooie team en er is dus een grote kans dat je haar zal ontmoeten.