Esmiralda

Ik ben Esmiralda ook wel tante es genoemd in de volksmond. Hiervoor heb ik altijd in een supermarkt gewerkt, maar besloot het roer helemaal om te gooien en mijn aller diepste passie te volgen, Kraamzorg. Hier heb ik geen moment spijt van gehad . Toen ik mijn eerste gezin binnen stapte wist ik dat dit mijn doel en voldoening in het leven was. Ik doe de intakes,  werk als Kraamverzorgende in gezinnen en assisteer bij bevallingen.

Ik ben zelf moeder van 4 kinderen en een kat. Toen ik van mijn zoon beviel heb ik er voor gekozen om niet meer zwanger te worden omdat deze jongen nogal groot was en ik het best wel als zwaar ervoer. Ik ben hierin niet zo standvastig, want 2,5 jaar later bleek ik zwanger te zijn. Super leuk  vond mijn man dat. Tot hij de echo zag. Het werden er twee. Ik was super blij. Hij was spierwit.

Al vanaf mijn jeugd riep ik een tweeling te krijgen, en eindelijk waren ze daar. Mijn mooie meiden. Met 37 weken ben ik bevallen van Amber en Julia. Dit ging super vlot en soepel. Wij waren als gezin compleet. Tenminste dachten we. Want vorig jaar kregen we een verrassing, ik bleek bijna 8 jaar na de meiden weer zwanger te zijn. Ook al zat dit niet in de planning, wij waren enorm blij met dit cadeautje!

Omdat ik 2 keer in het ziekenhuis moest bevallen had ik nu de wens om thuis in bad te bevallen.  Toen ik met 38 weken op de verloskundige praktijk kwam omdat mijn weeën niet doorzette bleek meneertje gedraaid. Ik zag mijn droom in duigen vallen, omdat een stuit bevalling nu eenmaal niet thuis kan.  Laminta & de verloskundige vonden echter een optie voor me. Nee hoor meid, we gaan een versie proberen. En dit lukte! Mijn droom bevalling kon doorgaan.

Onder het genot van warm klotsend water en mijn persoonlijke GEWOON team een geweldige verloskundige ben ik met het foute uur op de achtergrond bevallen van ons cadeau zoontje Max. Ondanks alle liefde die ik mijn gezin geef, heb ik nog liefde genoeg over voor mijn kraam gezinnen. Ik vind het heerlijk om mijn gezinnen te vertroetelen en te verwennen in de kraamweek. Daar waar er ruimte zal zijn voor een grap en een grol. Zal ik jullie ook in 1 week tijd opleiden tot de beste ouders van je eigen baby.